Wheat

Hvert design er tilpasset børns præmisser. Justérbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed.

Fra idé til skandinavisk kvalitetsdesign

Wheat så dagens lys tilbage i 2002, da det danske baby- og børnetøjsmærke blev stiftet af Charlotte og Peter Galsgaard. Wheat tager udgangspunkt i den skandinaviske livsstil, og for dit barn eller baby betyder det komfortabelt tøj i god kvalitet, som giver mulighed for leg og andre aktiviteter. Chefdesigneren Charlotte ved, hvad hun laver, da hun selv har opfostret tre børn og derfor har indgående kendskab til, hvilke krav og behov børn har til tøj. Det ses tydeligt i Wheats kollektioner, som vægter funktionalitet og lækker kvalitet højt. Wheat sælges i dag i en række europæiske lande, USA og Canada, som alle har fået øjnene op for Wheats lækre kollektioner.

Wheat forhandler

Funky little monkey er Wheat-forhandler, og du finder her et bredt udvalg af det lækreste børnetøj fra Wheat. Til  dreng har vi termotøj, regntøj, bukser, shorts, skjorter, t-shirts mm. Til pige har vi de sødeste kjoler, toppe, cardigans, nederdele, leggings, regntøj og termodragt. Til Wheat baby dreng og Wheat baby pige har vi de fineste heldragter, body’er, leggings, yndige liberty-kjoler, sommerhatte og lækre babyhuer i bløde materialer. Til udendørs brug har også fine termojakker og lækkert regntøj. Wheats kjoler med deres løse pasformer er også et hit, når både bevægelighed og design skal være i top. Produkter er kreeret efter skandinavisk tradition, hvor harmoni, minimalisme og fine detaljer er i fokus. Wheats tøj er klassisk og praktisk og er designet med tanke for børns frihed og bevægelighed. De  kvalitetsbevidst baby- og børnetøj i lyse pastelfarver og mørkere, støvede farver. Deres tøj vægter komfort og er derfor produceret i lækre, bløde materialer, men er samtidigt også er præget af små, fine detaljer, hvilket gør deres tøj oplagt til brug både til hverdag og fest. Tøjet er enkelt i tråd med den skandinaviske stil og prioriterer barnets velvære.